Årsprogram/tilmelding

Aabenraa Byhistoriske Forening © 2012

Aabenraa Byhistoriske Forening

 

 

Arrangementer - redigeret 22.9.2017

 

Program 2017 / 2018.

 

Medlemsfolderen, der indeholder årsprogrammet i sin fulde ordlyd kan du finde her.

 

 

Fredag, den 6. oktober kl.15.00 – 17.00 Aabenraa Øl Dag på Michelsens Gård.

 

Vi inviterer til smagning af ½ liter øl og fedtemad til kr. 50.00.

Kun denne dag kan Aabenraa Vinter Øl 2017 købes til følgende specialpriser: salg stykvis kr. 40 eller en hel kasse med 15 øl til kr. 550.

Aabenraa Vinter Øl 2017 er en speciel øl, som er brygget efter foreningens helt egen recept. Øltypen i år fik flest stemmer i en smagning af tre forskellige forslag til vinterøl. Smagningen foregik hos Carstensens Tehandel.

Øllen er en Vinter Bock som er en mørk ale med lysebrunt skum. I aroma og smag møder man udpræget maltfyldighed og sødme, og moderat humle. Øllen passer fint til en god frokost og kraftige varme retter. Styrken er 6,4% alc.

Den er brygget på fire forskellige malttyper og 2 slags humle.

Øllen, som kun markedsføres i begrænset omfang her i Aabenraaegnen, vil endvidere være velegnet til en anderledes gave til venner, værter/værtinder.

Aabenraa Vinter Øl 2017 er produceret i samarbejde med Lundumskov Bryghus ved Horsens.

Motivet på øletiketten er designet af Eskild Beck inspireret af den berømte Aabenraa Øl Kyckelhaen fra middelalderen. På det lille halsvedhæng fortælles lidt om ”gamle dages” øl og humleproduktion i Aabenraa.

 

Kommende arrangementer med tilmelding:

Onsdag, den 11. oktober: Aabenraa industri-eventyr. Fortælling om Aabenraa Motorfabrik (i samarbeje med Aabenraa Bibliotek).

Du kan på Aabenraa Bibilioteks hjemmeside læse om arrangementet.

 

Tilmelding til:

Kommende:

Onsdag, den 22. november kl. 19.00 Historisk aften

Sted: Folkehjem

Vi præsenterer ”Historier fra Bybakken 2017 ” og ny kulturhistorisk kogebog. Museumsinspektør Anne Marie Overgaard fra Høje Møller vil holde foredraget: ”Regionale retter i den dansk-tyske grænseregion”. Der vil også være beretning fra Søfartsmuseet.